Login

Signup

Mladoboleslavští dobrovolníci nezahálejí ani v létě

5. 8. 2021 | 0 Comments
featured-image

Dobrovolníci Klaudiánovy nemocnice ani přes léto nezahálí. Díky jejich práci si mohou opravdové prázdniny užít i malé dětí z Dětského centra (dětský domov pro děti do 3 let). Červencové dny dobrovolníci zpříjemnili dětem například výlety vlakem na zámek Humprecht nebo jízdou parníkem na Máchově jezeře.

Do Dobrovolnického centra také přibyli noví psí kamarádi, kteří se byli představit právě u našich nejmenších. Takzvané Psí odpoledne si užívaly nejen děti, ale i pejsci a jejich majitelé společně s dobrovolníky. „Dobrovolníci, kteří díky pandemické situaci nemohli za dětmi do centra docházet, se na tyto akce těšili a nesmírně si je všichni užili,“ dodává koordinátorka nemocničních dobrovolníků Zuzana Kaftanová.

Dobrovolnické centrum Klaudiánovy nemocnice vzniklo mezi prvními dobrovolnickými centry v České republice na podzim roku 2006. Od té doby ušlo centrum velký kus cesty nejen v množství uskutečněných akcí, ale i množství zúčastněných dobrovolníků. Pokud byste se i Vy rádi zapojili do dobrovolnické činnosti v Klaudiánově nemocnici, kontaktujte koordinátorku Zuzanu Kaftanovou (e-mail: dobrovolnik@onmb.cz, tel.: 731 542 877).

5. srpna 2021